Voir le contenu
Véhicules pour transport de personnes

TRANSPORT PERSOANE

Citroën îți pune la dispoziție mai multe vehicule concepute pentru transport persoane. Citroën Grand C4 SpaceTourer, Citroën Grand C4 SpaceTourer Business Lounge, Citroën SpaceTourer Business și Citroën Berlingo au fost concepute pentru a călători într-un confort completlet.

CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

Fie ca ești șofer privat sau de taxi, companie de transport VIP sau transportator de persoane dedicat pentru conturi mari, Citroën SpaceTourer Business Lounge vine în întâmpinarea așteptărilor tale oferind confort de top. Acum este disponibil într-o versiune electrică pentru un condus silențios, confort și emisii zero.

CITROËN SPACETOURER

Citroën SpaceTourer MPV oferă un interior de un confort inegalabil datorită scaunelor dotate cu tehnologie Advanced Comfort și suspensiei cu Progressive Hydraulic Cushions (perne hidraulice progresive). Citroën ë-SpaceTourer oferă aceleași avantaje ca și SpaceTourer, dar în modul 100% electric. Acestea sunt disponible în mai multe variante de dimensiuni, pot găzdui până la 9 persoane la bord, dispun de un interior ultra-modular și au o înălțime de 1,90 m, ceea ce înseamnă că poți accesa toate parcările.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

Citroën Grand C4 SpaceTourer are tot ce ai nevoie pentru a-ți transporta familia. Pentru un condus și o călătorie și mai plăcute, monovolumul cu 7 locuri face din confortul familiei prioritatea sa datorită caracterului practic și versatilității sale. Numeroasele sale spații de depozitare și modularitatea îl fac potrivit pentru activitățile întregii familii. Toată lumea va aprecia confortul oferite de scaunele cu tehnologie Advanced Comfort. Poti schimba rapid de la 5 la 7 locuri și de la 645 la 704 litri de spațiu portbagaj.

 

 CITROËN BERLINGO

Pionier în domeniul vehiculelor pentru activități de agrement din 1996, Citroën Berlingo oferă un confort deosebit și o modularitate excepțională datorită scaunelor sale individuale și a unei varietăți largi de culori exterioare. Accesibilitatea la partea din spate, facilitată de cele două uși laterale glisante, și spațiul sunt printre numeroasele sale avantaje. La dimensiunea M, care măsoară 4,40 m lungime, Citroën Berlingo are un volum mare al portbagajului de până la 775 litri, iar în versiunea XL, care măsoară 4,75 m lungime, are până la 1.050 litri. Treci de la 5 la 7 locuri într-o clipă! De asemenea, este disponibil și cu motorizare electrică.