Voir le contenu
Citroën ë-Spacetourer Electric

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Disponibil online și la reprezentanță

Descoperă monovolumul Citroën ë-SpaceTourer electric, care oferă confort, flexibilitate, un caracter practic și spațiu interior amplu.

UN MONOVOLUM CONSTRUIT PENTRU TINE

Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Citroën ë-SpaceTourer are o autonomie de referință de până la 330 km. Încărcarea rapidă (până la 80% în 30 de minute), îți va permite să călătorești cu familia sau prietenii fără emisii.

3 LUNGIMI

Datorită platformei sale modulare, Citroën ë-SpaceTourer este disponibil în trei lungimi: două dimensiuni standard - M (4,95 m) și XL (5,30 m) - și noua dimensiune XS foarte compactă, cu o lungime de 4,60 m. Acestea pot găzdui până la 9 persoane la bord.

OFERTELE NOASTRE PENTRU CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

MONOVOLUM CU CARACTER

Citroën ë-SpaceTourer este un monovolum plin de caracter care îți ușurează viața. Disponibil în variantele M, L sau XL, designul său este fluid, fără agresivitate, impunând în același timp încredere și robustețe datorită volumelor sale.

MONOVOLUM SUPER CONFORTABIL

UN INTERIOR PROIECTAT PENTRU CĂLĂTORIILE LUNGI

Interiorul a fost proiectat pentru a asigura un confort ridicat, indiferent de distanță. Scaunele independente beneficiază de spătare rabatabile cu tetiere și cotiere pentru relaxare garantată. Pentru a asigura spațiul la picioare, poți reglezi scaunele după cum dorești, glisându-le înainte sau înapoi.

CITROËN CARE

13 SISTEME DE ASISTENȚĂ

Citroën ë-SpaceTourer este echipat cu numeroase sisteme de asistență pentru a face fiecare călătorie mai ușoară, atât în zonele urbane, cât și pe drumuri naționale.

UN MPV CONECTAT

255_Security

MYCITROËN DRIVE

Citroën Drive vine cu servicii conectate, printre care și TomTom Traffic, pentru a-ți oferi informații despre trafic în timp real.

257_Connect_Nav

MYCITROËN DRIVE

Citroën Drive vine cu servicii conectate, printre care și TomTom Traffic, pentru a-ți oferi informații despre trafic în timp real.

256_Connect_Play

MYCITROËN PLAY

Cu Mirror Screen, aplicațiile compatibile de pe smartphone-ul tău apar pe ecranul tactil de 7 inch al modelului tău ë-SpaceTourer.

VERSIUNI

BUSINESS

De la 52.241€ Preț de listă - TVA inclus

BUSINESS LOUNGE

De la 60.333€ Preț de listă - TVA inclus
COMPARATOR
ALEGE CULOAREA
  • Blanc Banquise
  • Brun Rich Oak
  • Gris Acier
  • Noir Perla Nera
  • Sable
  • Gris Platinum
  • Orange Turmaline
DIMENSIUNI

MOTORIZARE ELECTRICĂ

Citroën ë-SpaceTourer Electric oferă două variante de baterie cu două autonomii diferite:

  • Până la 230 km în ciclul WLTP cu o baterie de 50 kWh, disponibilă în versiunile XS, M și XL, cu încărcare la 80% în 30 de minute
  • Până la 330 km în ciclul WLTP cu o baterie de 75 kWh, disponibilă în versiunile M și XL, cu încărcare la 80% în 45 de minute. Bateria este garantată 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.
MERGI LA VEHICULE ÎN STOC
Descoperă toate ofertele curente în Carstore.   
MERGI LA VEHICULE ÎNS TOC
COMANDĂ-ȚI ACCESORIILE TALE
Personalizează-ți vehiculul în propiul tău stil.   
VEZI MAGAZINUL DE ACCESORII
CUMPĂRĂ O MACHETĂ
Găsește toate produsele legate de Citroën.       
VEZI MAGAZINUL CITROËN LIFESTYLE