Voir le contenu

Mobilitate electrică și relaxare

Când ai o mașină electrică, îți pot trece prin minte numeroase întrebări noi. Cât de des trebuie încărcată? Am suficientă baterie pentru a ajunge la destinație? Din fericire, programul Citizen îți oferă siguranța de care ai nevoie și te ajută să treci la un vehicul plug-in sau la mobilitate complet electrică cât mai relaxat posibil. Alegerea unui Citroën înseamnă alegerea stării de bine încă din momentul în care îți cumperi mașina. Programul CITIZEN este un întreg ecosistem de servicii care te va sprijini pe tot parcursul procesului de achiziție - începând cu studierea opțiunilor disponibile, alegerea mașinii și până la livrarea acesteia.

MYCITROËN

Rămâi conectat la vehiculul tău

Cu aplicația My Citroën, rămâi conectat la mașina ta și accesează o multitudine de informații și servicii. Această aplicație îți permite să monitorizezi stadiul reviziei vehiculului tău și să accesezi serviciile Citroën.

Cu ajutorul aplicației My Citroën, îți poți verifica autonomia mașinii tale, poți verifica de la distanță nivelul bateriei și poți prestabili temperatura din habitaclu. De asemenea, datorită serviciilor Free2Move, poți utiliza aplicația My Citroën pentru a localiza o stație de încărcare publică. Descoperă principalele funcţii ale aplicaţiei MyCitroën.

 

ALEGE CUM VREI SĂ ÎȚI ÎNCARCI VEHICULUL

Încărcare la stații private

Citroën te ajută să-ți instalezi stații de încărcare la locuința ta, alături de partenerii noștri dedicați

Încărcare la stații publice

Datorită serviciilor Charging eSolutions, vei putea găsi stații de încărcare în toată Europa. Astfel, îți poți reîncărca rapid și ușor mașina ta Citroën atunci când călătorești.

PLANIFICATORUL DE CĂLĂTORIE

Optimizează-ți călătoria

Planificatorul de călătorie (TRIP PLANNER) este o funcție a aplicației MyCitroën care îți oferă mai multe opțiuni de traseu, astfel încât să fii sigur că vei ajunge la destinație complet relaxat. Această funcție îți arată unde se află cele mai apropiate stații de încărcare de pe traseu, îți oferă o estimare a orei de sosire în funcție de nivelul actual al bateriei vehiculului și îți indică timpul pentru încărcare pe drum, dacă este nevoie. Odată ce ai ales cea mai bună opțiune, o poți trimite prin intermediul serviciului conectat MyCitroën Drive Plus și ești gata de drum. Apoi, nu trebuie decât să-ți alegi destinația - este singurul lucru rămas la latitudinea ta.

ASISTENȚĂ ÎN CAZUL BATERIEI DESCĂRCATE

Solicită asistență în cazul în care se descarcă bateria

Dacă se descarcă bateria, nu intra în panică! În timpul perioadei de garanție a vehiculului tău și de cel mult două ori pe an, Citroën te repune în mișcare sau te tractează până la cea mai apropiată stație de încărcare (pe o rază de 50 km). Nu lăsa lipsa de energie să te oprească!

ELECTRO ZEN PLUS

Adaptează-ți mobilitatea la nevoile tale

Poate că uneori ai nevoie de mai multă autonomie. Citroën îți împrumută gratuit, timp de șapte zile, o mașină pe benzină sau pe motorină de categorie echivalentă.

Oferta este valabilă pe toată perioada de garanție a vehiculului tău.

Pentru a beneficia de această ofertă, este suficient să apelezi direct la serviciul Citroën Assistance.