Voir le contenu
Caracteristicile Citroën Ë-C4 X

CARACTERISTICI Ë-C4 X ELECTRIC

Liniște sufletească, complet electrică

De la 34.615 €, cu TVA și Remat Inclus .
Designul, confortul și caracterul practical habitaclului sunt identice cu versiunea motorului cu ardere internă. În oraș, ë-C4 X Electric asigură accesul în zonele cu trafic restricționat, garantând în același timp plăcerea de a conduce fără zgomot sau emisii de CO2.
AUTONOMIE ELECTRICĂ DE PÂNĂ LA 360 KM

Datorită formei sale fluente și aerodinamice și a unui motor electric eficient cu emisii zero, modelul ë-C4 X Electric oferă o autonomie de până la 360 km (ciclu WLTP).

De asemenea, permite șoferilor să intre în zonele de trafic cu emisii reduse, pe care tot mai multe orașe le implementează și unde sunt interzise vehiculele convenționale pe benzină sau diesel.

 
ÎNCĂRCARE UȘOARĂ ȘI OPTIMIZATĂ

Reîncărcarea modelului ë-C4 X Electric este ușoară și se poate face pe șosea, la stațiile publice de încărcare sau acasă. Pentru fiecare scenariu, timpul de încărcare a fost optimizat: 

  • La o stație publică de încărcare, cu un încărcător rapid CC de 100 kW (modul 4), bateria se încarcă rapid la o viteză de aproximativ 6,2 m/min, cu 80% din baterie încărcată în 30 de minute. 
  • Folosind un Wall Box de 7,4 kW / 32 amperi (modul 3), încărcarea durează 7,5 ore cu o sursă de alimentare monofazată sau doar 5 ore cu o sursă de alimentare trifazată și un încărcător opțional de 11 kW la bord. 
  • Acasă și pentru nevoi ocazionale, bateria poate fi încărcată folosind o priză internă standard (modul 2)..

 

 

 
LINIȘTE SUFLETEASCĂ COMPLET ELECTRICĂ
Când ești la drum, bucură-te de faptul că nu există fum sau gaze, precum și de cuplul disponibil imediat, pentru un condus energic și plăcut, fără vibrații, șocuri sau schimbări de viteză. De asemenea, beneficiezi de servicii electronice care pot fi programate de la distanță pentru o mai mare liniște sufletească și costuri reduse de întreținere, pentru a minimiza costul de exploatare.
 

PRINCIPALII FACTORI CARE AFECTEAZĂ AUTONOMIA VEHICULULUI TĂU

VITEZĂ
La o viteză de 130 km/h, autonomia modelului ë-C4 X Electric este redusă la jumătate față de autonomia conform ciclului WLTP. 
TEMPERATURĂ
Condițiile climatice și impactul acestora (încălzirea sau răcirea habitaclului) afectează autonomia mașinii. 
STILUL DE CONDUS
Condusul lin și fără șocuri optimizează durata de viață a bateriei modelului ë-C4 X Electric 
SARCINĂ TRANSPORTATĂ
Accesoriile de pe plafon sau o greutate mare a încărcăturii afectează consumul de combustibil al vehiculului tău. 

SIMULEAZĂ AUTONOMIA MODELULUI TĂU Ë-C4 X ELECTRIC

ÎNCĂRCARE Ë-C4 X ELECTRIC

ÎNCARCĂ CU UȘURINȚĂ

Ë-C4 X Electric a fost conceput pentru a-ți face viața mai ușoară, la fel ca toate tehnologiile utilizate zilnic. De pe ecranul tactil sau din aplicația MyCitroën, încărcarea poate fi programată sau amânată, de exemplu, pentru a profita de tarifele în afara orelor de vârf. Clapeta de încărcare conține un cod de culoare pentru a urmări procesul de încărcare, care poate fi accesat și de la distanță în aplicația MyCitroën. Conectarea încărcătorului este, de asemenea, foarte ușoară datorită portului de încărcare ergonomic.

Cablurile pot fi depozitate sub podeaua portbagajului.

4 TIPURI DE ÎNCĂRCARE

  • PRIZĂ STANDARD: Acasă, pentru nevoi unice, bateria se încarcă la 100% în 24 de ore pe o priză standard. 
  • PRIZĂ GREEN'UP: Pe o priză de tip 14A Legrand Green'up, bateria se încarcă în 15 ore. WALL BOX: 
  • O priză Wall Box poate fi instalată la tine acasăa: încărcarea (0% până la 100%) durează 7,5 ore cu o sursă de alimentare monofazată sau doar 5 ore cu o sursă de alimentare trifazată cu încărcătorul opțional de 11 kW.
  • TERMINAL SUPER RAPID: La o stație publică de încărcare, 80% din baterie se încarcă în doar 30 de minute, și anume, la un ritm de 6,2 m/min.

INTERACȚIUNE INTUITIVĂ PENTRU LINIȘTE SUFLETEASCĂ

Citroën a simplificat interacțiunea necesară pentru a o face la fel de ușoară, plină de satisfacții și naturală în fiecare zi ca orice tehnologie utilizată în casă.

Șoferul are un afișaj dedicat pe tabloul de bord digital pentru a vizualiza starea și autonomia bateriei, precum și trei afișaje din care poți alege: indicator de putere (contor electric), flux de energie sau consum de confort termic. Acesta din urmă arată impactul încălzirii vehiculului și al confortului termic asupra consumului de energie. Accesibil direct printr-un buton de pe consola centrală, anumite pagini ale interfeței cu ecran tactil indică starea de funcționare a sistemului sau setările de amânare a încărcării bateriei. Când vehiculul se încarcă, ecranul poate afișa timpul rămas pentru a ajunge la o încărcare completă, intervalul recuperat sau procentul de recuperare a bateriei la încărcat.

SIMULEAZĂ TIMPUL DE ÎNCĂRCARE AL MODELULUI TĂU Ë-C4 ELECTRIC

 

LOCALIZEAZĂ TERMINALELE DE ÎNCĂRCARE COMPATIBILE

Folosește harta pentru a localiza terminale de încărcare compatibile cu modelul tău C4 X, aproape de tine sau în călătoriile tale.

LES Ë-SERVICES DE Ë-C4 X ÉLECTRIQUE

CONDUSUL ELECTRIC ÎN LINIȘTE

De pe smartphone-ul tău, cu aplicația MyCitroën poți:
 
  • optimiza călătoriile în modul electric utilizând serviciul de planificare a călătoriilor.
  • consulta starea încărcării și autonomia disponibilă a vehiculului tău ë-C4 X Electric, precum și programare reîncărcării zilnice și încălzirea sau răcirea prealabilă, datorită funcției de comandă de la distanță a vehiculului.
Aplicația Free2move eSolutions oferă acces la mai mult de 300.000 de puncte de încărcare din Europa și locația celor disponibile și compatibile cu modelul ë-C4 X Electric.

LES AVIS CLIENTS ADVISOR SUR Ë-C4 X ÉLECTRIQUE

0 NOTA GENERALĂ
NOTA MEDIE
-/5
0 Clienții au acordat un rating de {5] stele
0 Clienții au acordat un rating de {4] stele
0 Clienții au acordat un rating de {3] stele
0 Clienții au acordat un rating de {2] stele
0 (1) stea

Citroën
Advisor

CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE AFNOR

FII PRIMUL CARE ADAUGĂ O RECENZIE

RECENZII CLIENȚI

0 din 0 recenzii

LES TUTORIELS DE Ë-C4 X ÉLECTRIQUE