Voir le contenu
Gama plug-in hybrid Citroën

CITROËN PLUG-IN HYBRID

Performanță sporită pentru confortul tău

Cu Citroën plug-in hybrid, te bucuri de confortul modului electric pentru drumurile scurte cotidiene și de motorul cu ardere internă pentru drumurile lungi.

Datorită combinației dintre motorul electric și motorul pe benzină, te bucuri de confort, de o putere combinată de 225 CP și de o accelerație instantanee.

AVANTAJELE UNUI PLUG-IN HYBRID

Încearcă ë-confort

Bucură-te de suspensia cu Amortizare Hidraulică Progresivă (Progressive Hydraulic Cushions®) , de scaunele Citroën Advanced Comfort® și de toate tehnologiile Citroën de asistență de conducere. De asemenea, bucură-te de absența completă a vibrațiilor, de funcționarea silențioasă a motorului electric și de uimitoarea ușurință în utilizare. Ca și cum ai fi într-o capsulă unică de confort și calm.

Combinaţia ideală dintre propulsia electrică şi avantajele aduse de motorul cu ardere internă

În modul electric, datorită încărcărilor zilnice, beneficiezi de performanțe sporite, de cuplul disponibil imediat și de accelerație puternică și silențioasă. Iar pentru distanțe mai mari, motorul cu ardere interna preia controlul.

Consilieri specializaţi pentru vehiculul tău plug-in hybrid

Deși mașina ta plug-in hybrid Citroën utilizează mai multă tehnologie decât un model cu motor cu ardere internă, întreținerea acesteia rămâne aceeași. Ai deplină încredere în tehnicienii special instruiți din rețeaua de service-uri autorizate Citroën.
LIMITEAZĂ EMISIILE DE CO2
Prin intermediul tehnologiei plug-in hybrid, poți obține un nivel de emisii CO2 de 32 g / km (WLTP) într-un ciclu combinat. În modul de propulsie electric, vehiculul tău hibrid nu emite emisii CO2.
ECONOMII ZILNICE
Cu sistemul de propulsie plug-in hybrid şi datorită încărcărilor zilnice, poți reduce semnificativ costurile de combustibil în deplasările tale.
OPTIMIZAREA CONSUMULUI
Cu un consum mediu de 1,4 l/100km (WLTP), mașina ta plug-in hybrid îți oferă o economie de combustibil semnificativă în comparație cu un model similar cu motor cu ardere internă.
FRÂNARE ȘI REÎNCĂRCARE
Modelul tău hibrid plug-in are capacitatea de a-și încărca bateria în timp ce încetinești sau frânezi. În acest fel, recâștigi autonomia mașinii fără să simți.

MAI MULTE MODURI DE RULARE PENTRU CONFORTUL TĂU

Modul electric

Beneficiezi de rulare 100% electrică: silențioasă și fără emisii de CO2. Această opțiune, ideală pentru călătoriile urbane, este activată de îndată ce pornești mașina ta hibridă.

Modul hybrid

Lasă mașina să decidă. În funcție de stilul tău de condus și de tipul de drum, ai opțiunea de a comuta între motorul electric și cel cu ardere internă. Vehiculul plug-in hybrid se adaptează la modul în care conduci pentru a obține cea mai bună eficiență.

Modul Sport

Experimentează toată puterea motorului cu ardere internă și aportul motorului electric. Răspuns instantaneu atât în materie de accelerație, cât și de decelerație: bucură-te de dinamica mașinii tale plug-in hybrid.

Modul Confort

Pe lângă modurile de rulare Electric, Hybrid și Sport, C5 X Plug-in Hybrid beneficiază de modul Confort. Acesta asigură o flexibilitate suplimentară datorită suspensiei active Citroën Advanced Comfort®.

Încărcarea unui plug-in hybrid? Nimic mai simplu

  • Încărcare la stații private: Vehiculul tău este simplu de configurat. Citroen a ales 2 parteneri pentru a-ți oferi asistență în alegerea și instalarea celei mai potrivite soluții de încărcare pentru nevoile tale.
  • Încărcare la stații publice: Atunci când călătorești, poți găsi cu ușurință soluții de încărcare aproape de locul tău de muncă sau de activitățile zilnice.
  • Călătoriile lungi: Principalele drumuri din Europa oferă stații de încărcare amplasate strategic.

Servicii pentru vehiculul tău hybrid

  • Charge My Car: Găseşte stațiile de încărcare din Europa compatibile cu vehiculul tău hybrid.
  • MyCitroën: Poți controla de la distanță, de pe telefonul tău, autonomia, încărcarea și precondiționarea termică a vehiculului, prin aplicaţia My Citroen.

 

 
 
 

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Potrivit pentru mai toate călătoriile zilnice, C5 Aircross Plug-in Hybrid permite o rulare fluidă și dinamică, cu o putere de 180 CP sau 225 CP prin combinația dintre motorul cu ardere internă de 81,2 kW (110 CP) și motorul electric, care însumează o putere combinată de 225 CP și un cuplu combinat de 360 Nm.


Amplasat perfect pe consola centrală, selectorul îți permite să alegi modul de rulare: Electric, Hybrid sau Sport.

C5 Aircross Plug-in Hybrid are o autonomie de până la 64 km, fără vibrații, oferind o rulare silențioasă și responsabilă față de mediu, cu zero emisii de CO2 până la 135 km/h.

 

 

C5 X PLUG-IN HYBRID

C5 X reinventează segmentul mașinilor de mari dimensiuni cu un stil original care combină eleganța sedanului, dinamismul berlinei și aspectul impozant al unui SUV. Disponibil atât în versiunea pe benzină, cât și în versiunea plug-in hybrid, C5 X este o expresie a modernității, statutului și inovației.

Cu o putere de 225 CP, varianta plug-in hybrid oferă plăcerea de a conduce până la 63 km în modul ZEV (Zero Emission Vehicle), o autonomie electrică potrivită pentru majoritatea deplasărilor zilnice, până la 135 km/h.


În cazul deplasărilor scurte, poate trece chiar și o săptămână fără să folosești motorul termic. C5 X se încarcă în funcție de nevoile tale, acasă, la serviciu sau la o stație de încărcare publică. În weekend sau în vacanță, ai libertatea de a parcurge distanțe mari, fără să-ți faci griji pentru încărcare. Motorul termic, mereu pregătit și eficient, preia apoi controlul.