Voir le contenu
Philosophie de la marque

INSPIRAT DE TINE

Încă din 1919, am dat dovadă de îndrăzneală și creativitate cu un singur obiectiv:
să facem mașinile mai accesibile, pentru a-ți îmbunătăți experiența de zi cu zi, inspirându-ne din nevoile tale.
O marcă populară, în sensul nobil al termenului, Citroën inovează în timp ce rămâne loial ADN-ului său.
O inspirație care poate fi văzută chiar de la prima mașină până la Ami.
Un vehicul 100% electric, accesibil tuturor, care revoluționează încă o dată modul în care privim mobilitatea.

UN DESIGN UNIC ȘI ÎNDRĂZNEȚ

Designul autoturismelor Citroën iese în evidență la prima vedere. Îmbină armonios "singularitatea și simplitatea", pentru a folosi cuvintele lui Pierre Leclercq, Director de Design al Brandului. Cu referințe la modele legendare și dorința de a crea experiențe noi, Citroën oferă în mod constant mașini unice.

PERSONALIZARE ÎN FUNCȚIE DE NEVOILE TALE

Ascultăm nevoile tale, motiv pentru care mașinile noastre oferă numeroase opțiuni de personalizare. Citroën îți permite să proiectezi o mașină care să-ți reflecte caracterul. Prin urmare, poți alege dintr-o gamă largă de culori sau variante bi-color, parte din pachetele exclusive de personalizare. Selecția de ambianțe interioare oferă, de asemenea, posibilitatea de a-ți configura o mașină cu un stil unic, care se potrivește nevoilor tale.

CONCEPTUL CITROËN ADVANCED COMFORT®

De la înființarea sa în 1919, Citroën a proiectat întotdeauna mașini care oferă un confort inegalabil. Această trăsătură distinctivă poate fi văzută astăzi prin cele patru elemente fundamentale ale inovației programului Citroën Advanced Comfort®: efectul de cocon, comoditatea, fluiditatea și liniștea interioară.

TEHNOLOGIE UTILĂ

Citroën își echipează automobilele cu numeroase tehnologii de asistență la conducere, toate concepute pentru a spori siguranța și confortul. Marca oferă, de asemenea, servicii conectate pentru a face călătoriile mai ușoare și mai sigure. În plus, Citroën lansează în mod constant mașini 100% electrice și plug-in hybrid.

VREM SĂ AFLĂM PĂREREA TA

Pe platforma Citroën Advisor, împărtășește-ți opiniile online despre concesionarii noștri, service-urile noastre, mașinile noastre și agenții noștri de vânzări, totul cu transparență deplină. Vrem să aflăm mai multe despre experiențele tale.