Voir le contenu
MAȘINI DE ORAȘ

Gama de mașini de oraș Citroën

Fă-ți viața mai ușoară cu gama de mașini de oraș Citroën! Cu designul lor modern inteligent, noul Citroën C3, Citroën C3 și Citroën C1 sunt perfecte pentru a te deplasa în oraș. Dimensiunile compacte și ideale ale gamei îți permit să te deplasezi și să le manevrezi cu ușurință.

CITROËN C3

Citroën C3 a revenit cu o parte frontală plină de personalitate. Pe lângă noile sale Airbumps®, personalitatea sa colorată și confortul de neegalat îl scoate în evidență. Pentru a se evidenția în peisajul orașului, noul model Citroën C3 oferă o gamă largă de opțiuni de personalizare, cu 97 de combinații pentru exterior. Actualizat și conectat, vehiculul de oraș este dotat cu 12 sisteme de asistență a șoferului, pentru a-ți face viața de zi cu zi cât mai ușoară.

CITROËN C3

Cauți o mașină de oraș modernă? Proporțiile modelului Citroën C3 au fost proiectate pentru un condus ușor și abil în oraș. Se caracterizează printr-un design captivant, o personalitate colorată și forme expresive. Datorită numeroaselor sale instrumente și tehnologii de asistență la condus, Citroën C3 rămâne mașina perfectă pentru toate călătoriile tale în oraș.

 

CITROËN C1

În oraș, nimic nu stă în calea modelului Citroën C1. Mașina de oraș își afirmă caracterul cu un design strălucitor, o personalitate caldă și energie pentru orice situație. Este perfect pentru toate ieșirile tale datorită manevrabilității sale, care îi permite să se strecoare prin oraș.