Voir le contenu

În direcția cea bună

Alegerea unui Citroën înseamnă alegerea stării de bine încă din momentul în care îți cumperi mașina. Programul CITIZEN este un întreg ecosistem de servicii care te va sprijini pe tot parcursul procesului de achiziție - începând cu studierea opțiunilor disponibile, alegerea mașinii și până la livrarea acesteia.

CITROËN ADVISOR

Je souhaite voir les avis clients des modèles Citroën

Avant d'acheter votre véhicule, consultez les avis de ceux qui conduisent déjà un véhicule Citroën.  Transparence, fraîcheur des avis, vérifications... autant de garanties pour vous donner confiance. 

SHOWROOM VIRTUAL

Vizitează showroom-ul virtual

CONTINUĂ-ȚI PERSONALIZAREA

Obține o ofertă personalizată și un test drive pentru mașina aleasă

Obține o ofertă personalizată din confortul casei tale.

De asemenea, poți programa un test drive pentru Citroën-ul ales la un concesionar în apropierea ta.

CITROËN STORE

Je souhaite commander depuis chez moi

Configurez, consulter les stocks et profitez de la commande en ligne sur tous nos véhicules neufs Citroën, sans sortir de chez vous, au meilleur prix, quand vous le souhaitez.

Bénéficiez également d'un accompagnement par nos experts tout au long de votre achat, de la recherche du bon véhicule jusqu'à la commande en ligne.

CITROËN ON DEMAND

Louer un véhicule grâce à un abonnement modulable

Le programme « Citroën Citizen Services ® » s’enrichit d’un nouveau service de location au mois, simple, transparent et flexible.

Choisissez en toute liberté entre AMI, C3 You! ou ë-C4 Électrique

Louez sans engagement, de 1 à 12 mois

Le parcours de souscription s’effectue entièrement en ligne et le véhicule est livré à l’adresse de votre choix *

À partir de XXX€

*En France

LIVRAISON À DOMICILE

Je souhaite me faire livrer mon nouveau véhicule à domicile

LOCALIZE

 

CONTRACT DE SERVICE

Conduci fără griji datorită contractului de service

Datorită garanțiilor și contractelor de service mai lungi oferite de Citroën, te asiguri că mașina ta rămâne fiabilă și în siguranță, având în continuare cele mai bune performanțe.

Toate acestea, cu un buget specific și fără surprize. Experții din rețeaua Citroën pot avea grijă de vehiculul tău pentru a-ți garanta o perioadă mai lungă de utilizare, în cele mai bune condiții.

Descoperă numeroasele beneficii și accesează contracte de service personalizate în funcție de modul în care îți folosești mașina.

MYCITROËN

Simplifică-ți viața cu aplicația MyCitroën

Aplicaţia My Citroën îţi permite să te conectezi la mașina ta și să accesezi informații relevante. Această aplicație îți permite să monitorizezi nevoile de mentenanță ale vehiculului tău și să accesezi numeroasele servicii Citroën.

Sistemul GPS îți poate localiza cu ușurință vehiculul. Prin intermediul statisticilor referitoare la consum, costuri și distanțe, îți poți optimiza stilul de condus pentru toate călătoriile tale.

Și multe altele!