Voir le contenu

Pentru o mobilitate mai responsabilă

Optând pentru un model Citroën, alegi confortul și relaxarea, dar și pentru o mobilitate mai responsabilă față de planetă. CITIZEN este programul nostru de soluții și servicii concepute pentru a te ajuta să adopți un comportament sustenabil la volan. Împreună, adoptăm un comportament mai responsabil față de oameni.

APLICAȚIA MYCITROËN

Controlează-ți stilul de condus cu aplicația MyCitroën

Cu ajutorul aplicației My Citroën, îți poți verifica autonomia mașinii tale, poți verifica de la distanță nivelul bateriei și poți prestabili temperatura din habitaclu. Funcția Drive te ajută să-ți optimizezi călătoriile în timp ce consulți statisticile pentru toate călătoriile tale.

NOTIFICARE ÎNCĂRCARE PHEV

Primește o notificare care te anunță că trebuie să-ți încarci modelul Citroën

Citroën te ajută să deprinzi obiceiuri bune și să te comporți mai responsabil. PHEV PLUG IN REMINDER te ajută să obții cele mai bune performanțe de la mașina ta plug-in hibridă prin utilizarea, ori de câte ori este posibil, a celei mai puțin poluante și mai puțin costisitoare forme de energie: electricitatea. În cazul în care trec cinci zile în care nu ți-ai încărcat mațina și ai efectuat cel puțin zece călătorii, vehiculul afișează o notificare pe ecranul central. Condu inteligent: conectează-te!

 

PROGRAM PLUGIN REWARD

Citroën te răsplătește de fiecare dată când îți încarci mașina

Programul Plug-in Reward îți răsplătește comportamentul responsabil față de planetă. Cu cât îți încarci mai mult mașina, cu atât primești mai multe puncte pe care le poți schimba pentru încărcari gratuite la stațiile de încărcare publice. Te vei bucura când vei primi punctele!

PLĂTEȘTE ÎN FUNCȚIE DE STILUL DE CONDUS

Condu mai responsabil și vei câștiga mai mult

Promovarea unui comportament la volan responsabil față de oameni este o prioritate pentru Citroën. Așadar, îți oferim o poliță de asigurare a cărei prime de asigurare scade cu cât conduci mai responsabil. Dacă conduci mai responsabil, poți obține reduceri calculate pe baza a trei indicatori: accelerare, frânare și viteză. În cazul nostru, răsplata comportamentului responsabil nu este doar o vorbă!

CONSUMABILE RECICLATE

Repară prin reciclare

Citroën implementează o politică de reciclare și limitare a deșeurilor pentru industria auto. Dispunem de o gamă de piese de schimb de înaltă calitate provenite din economia circulară. Aceste piese sunt cu până la 50% mai accesibile decât cele noi și vor fi montate direct în service. Iar pe site-ul B-parts, poți chiar să cumperi aceste piese și să le montezi singur! Indiferent de culoarea mașinii tale, aceasta va fi mai ecologică!

RECICLAREA BATERIEI

Citroën reciclează bateriile

ZERO HÂRTIE

Citroën și-a asumat angajamentul de a folosi zero hârtie

Inițiativa „0 hârtie” devine o normă. Citroën a adoptat această inițiativă și a convertit toate documentele oferite ție în mod normal pe hârtie în documente electronice. Documentația ta de la bord este acum disponibilă în aplicaţia MyCitroën, iar cartea de service este disponibilă în manualul electronic Maintenance eBook. Astfel, ai zero hârtie și ai obținut un scor de 10 din 10 pentru comportamentul tău responsabil față de mediu!