Voir le contenu
Utilitaires et véhicules professionnels Citroën pour votre travail

VEHICULE ADAPTATE AFACERII TALE

Citroën îţi pune la dispoziţie o gamă variată de vehicule pentru a satisface toate nevoile afacerii tale, inclusiv utilitare, vehicule profesionale, vehicule adaptate și vehicule transformate. Vei găsi modelul potrivit pentru afacerea ta.

GAMA DE VEHICULE COMERCIALE

Citroën dispune de o gamă completă de vehicule comerciale.

Cu un volum maxim de încărcare de 4,1 m³, Citroën Berlingo se remarcă prin capacitatea sa și stilul modern.

Robust și manevrabil, Citroën Dispatch este o utilitară cu un confort asemănător cu cel al unui monovolum.

Citroën Relay este disponibil în 8 versiuni, cu volume de încărcare între 8 şi 17 m³.

 

 

GAMA BUSINESS

Citroën Business te ajută să alegi din gama sa variată de vehicule profesionale.

Fie că ești un comerciant, un liber-profesionist, sau că ești directorul unei întreprinderi mică sau mijlocie, o companie de închiriere, o companie de leasing sau o corporație cu clienți importanţi, Citroën Business a dezvoltat pentru tine o reţea de centre dedicate profesioniştilor.

Special dedicate profesioniștilor, indiferent de dimensiunea companiei tale, echipele noastre îţi stau la dispoziție pentru a găsi soluția potrivită nevoilor tale.

Beneficiază de serviciile noastre personalizate! Indiferent dacă ai nevoie de o mașină compactă de oraș, de un hatchback confortabil sau de un monovolum cu 5 sau 7 locuri, nevoile tale de deplasare vor fi analizate cu atenție, astfel încât călătoriile tale în interes de serviciu să fie întotdeauna plăcute și eficiente, cu motorizări eficiente și tehnologie la bordul mașinii.

 

GAMA DE VEHICULE CU ÎNTREBUINȚARE SPECIALĂ

Indiferent dacă este vorba despre o școală de șoferi, o firmă de taxi, un serviciu de șoferi, un transportator de pasageri sau un serviciu de transport medical, vehiculul tău reprezintă principalul tău instrument de lucru.

CITROËN ține cont de nevoile tale și de specificul afacerii tale pentru a-ţi livra un vehicul gata de utilizare.

 

VEHICULE TRANSFORMATE

Fiecare afacere are propriile necesități și domenii de activitate, fie că este vorba de distribuție, servicii sau construcții.

Acesta este motivul pentru care Citroën oferă o gamă completă de vehicule adaptate pentru a răspunde nevoilor afacerii tale. Tu alegi volumul la interior, dimensiunile și dotările, iar Citroën se va ocupa de restul.