Voir le contenu
Expertiză, accesorii și servicii Citroën

UN SECOL DE CUNOȘTINȚE

De mai bine de 100 de ani, Citroën îți oferă cea mai bună expertiză din domeniul auto. Experții noștri dedicați din reţeaua noastră îţi oferă servicii pentru toate nevoile tale, cu piese și manoperă incluse. De asemenea, compania pune la dispoziție o ofertă adaptată pentru piesele de schimb utilizate în rețeaua Citroën pentru întreținerea vehiculului tău.

EXPERTIZA CITROËN

Pachete de revizie personalizate

Pentru că experții din rețeaua Citroën cunosc modelele mărcii la perfecție, ai siguranța că vehiculul tău este pe mâini bune în atelierele noastre de service. Profită de un program de revizii la cel mai bun preț și bucură-te de siguranță maximă la volan. În funcție de vechimea mașinii tale, experții Citroën îţi pun la dispoziţie pachete adaptate nevoilor tale.

 

Pachete pentru piese de origine Citroën

Pachetele Citroën Origin includ piese de origine Citroën. Dincolo de garanția unei experiențe relaxante și liniștite în timpul reviziei mașinii tale, compania se asigură că piesele montate oferă calitate, fiabilitate și longevitate similare cu cele ale pieselor echipate în momentul în care mașina ta a părăsit fabrica. Beneficiază de o ofertă all-inclusive care include manopera și piesele de origine cu o garanție de 1 an.

Pachetele Citroën Avantaj

Dacă mașina ta are mai mult de trei ani vechime, s-ar putea să fii în căutarea unei opțiuni de revizie mai avantajoasă. Profită de pachetele Avantaj de la Citroën. Prin utilizarea de piese multi-brand selectate și verificate de inginerii Citroën pentru mașinile cu vechime de peste 3 ani, acest pachet reprezintă o opțiune mai avantajoasă. Precizăm că piesele Eurorepar beneficiază de o garanție de 2 ani, care se aplică în întreaga rețea de service-uri autorizate Citroën.

ACCESORII CITROËN

Adaptează-ți vehiculul tău Citroën la nevoile tale prin intermediul gamei variate de accesorii. Alege dintr-o gamă de peste 2.500 de articole, inclusiv soluții de transport (portbagaje pentru plafon, remorci etc.) și accesorii legate de siguranță sau confort. Poţi achiziționa aceste accesorii din rețeaua noastră de distribuitori sau online din magazinul nostru de accesorii.

 

ROATĂ DE REZERVĂ

Roata de rezervă este un accesoriu

Roata de rezervă este acum disponibilă ca accesoriu. Pentru a-ți echipa mașina cu o roată de rezervă, Citroën îți oferă pachetul pentru roată de rezervă, cu un preț all-inclusive.

La unele vehicule, cum ar fi Noul Citroën C3, trebuie să alegi opțiunea de amenajare prealabilă atunci când achiziționezi vehiculul pentru a-ţi putea echipa ulterior vehiculul cu o roată de rezervă.

Ce roată de rezervă trebuie să aleg dacă am făcut pană?

Tehnologia anvelopelor este în continuă dezvoltare și oferă soluții pentru a înlătura neplăcerile cauzate de pană.

În prezent, există anvelope echipate cu tehnologiile RUNFLAT și SEALANT care le oferă șoferilor siguranță și comoditate.
Contactează un punct de vânzare pentru mai multe informații.