Voir le contenu
VOITURES COMPACTES CITROëN

Gama Citroën Compact

Vei ieși în evidență pe șosele, prin gama compactă Citroën. De la noul Citroën C3 la noile modele hatchback Citroën C4 și ë-C4, ca să nu mai vorbim de Citroën C4 Cactus.

Modelele din această gamă se adaptează la modul tău de condus, fără a sacrifica confortul, caracterul practic și versatilitatea.

NOUL CITROËN C3

Noul model Citroën C3 a fost reproiectat cu o nouă parte frontală. Pe lângă noile sale Airbumps®, această mașina se remarcă prin personalitatea sa expresivă și confortul de neegalat. Vei face impresie pe șosele cu gama sa largă de combinații exterioare. Modern și conectat, acest vehicul de oraș are, de asemenea, 12 sisteme de asistență la condus, pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară.

NOUL CITROËN C4

Noul Citroën C4, hatchback-ul compact de la Citroën, revine combinând designul elegant și liniile asertive. Călătoriile tale vor fi extrem de plăcute, datorită suspensiei sale cu perne hidraulice progresive (Progressive Hydraulic Cushions® ) și scaune Advanced Comfort. De asemenea, noul Citroën C4 își diversifică oferta cu o varietate de motorizări care ți se potrivesc. Alege între versiunile electric, benzină și diesel. Noul model electric Citroën ë-C4 oferă un condus electric silențios și ușor. Este echipat cu o baterie cu o capacitate de 50 kWh, care oferă o autonomie de până la 217 mile pe ciclul WLTP. Bateria este garantată 8 ani sau 99,419 mile pentru 70% din capacitatea sa de încărcare

CITROËN C4 CACTUS

În segmentul hatchback compact, Citroën C4 Cactus aduce prospețime și fluiditate. Pentru a ieși în evidență în oraș, ai acces la o varietate largă de caracteristici care reflectă stilul Citroën: Airbumps®, compartimente inteligente de depozitare, scaune cu tehnologie Advanced Comfort și semnătura luminoasă 3D LED în partea din spate. Călătorește liniștit datorită numeroaselor sale sisteme de asistență la condus și tehnologiilor de conectivitate Citroën C4 Cactus.

CITROËN C3

Cauți o mașină actualizată de oraș? Citroën C3 are o personalitate plină de culoare, un design captivant și forme expresive. Cu caracteristicile sale extinse, tehnologiile de asistare a conducătorului auto și proporțiile ideale, Citroën C3 este modelul Compact pentru viața de zi cu zi.