Voir le contenu
Mads Østberg va concura în România la volanul unui Citroën C3

Mads Østberg va concura în România la volanul unui Citroën C3 Rally2

 

 

Norvegianul Mads Østberg, pilot cu peste 250 de starturi dintre care 139 la cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), o victorie la Rally de Portugal (WRC) în 2018, 18 podiumuri și un titlu mondial în WRC2, va concura în weekendul 27-29 Octombrie la ultima etapă a Campionatului National de Raliuri, Tess Rally Brașov.

 

După ce a încheiat cu succes Raliul Ungariei, utima etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC) ocupând locul 1 în clasamentul general, la fel ca și anul trecut, Mads Østberg a răspuns afirmativ la invitația făcută de CB Rally Vest și DTO Rally pentru a veni în România. Trust Motors, importatorul oficial al mărcii Citroën în România și Citroën Racing au contribuit la venirea pilotului norvegian în țara noastră. 

 

La etapa de la Brașov Mads Østberg  va concura cu o mașină de ultimă generație, Citroen C3 Rally 2 pusă la dispoziție de echipa DTO Rally. Acesta va profita de oportunitatea pentru a testa ultimele evoluții ale mașinii dar și pentru a se distra pe probele ofertante ale etapei brașovene.

 

Succesul lui Mads Østberg a fost susținut de-a lungul anilor de Citroën Racing, câștigând titlul mondial la WRC2 în 2020 la volanul unui Citroën C3 R5.

 

Persoana de contac:
Rodica Ionescu
PR Manager Trust Motors
Tel: 0751 011 104
E-mail: rodica.ionescu@trustmotors.ro

 

Despre Citroën

Citroën dezvoltă, din 1919, automobile, tehnologii și soluții de mobilitate adaptate la evoluțiile societății. Marcă inovatoare și îndrăzneață, Citroën plasează relaxarea și starea de bine în centrul experienței clientului și oferă o gamă extinsă de modele, începând cu unicul Ami, un obiect electric de mobilitate conceput pentru oraș și până la sedanuri, SUV-uri și vehicule comerciale, majoritatea dintre acestea disponibile cu sisteme de propulsie electrică sau plug-in hybrid. Pionier în ceea ce privește serviciile și atenția acordată clienților persoane fizice și juridice, Marca Citroën este prezentă în 101 țări cu o rețea de 6200 puncte de vânzare și servicii în întreaga lume