Voir le contenu
SUV CITROëN

Gama Citroën Aircross SUV

SUV-urile din gama Citroën SUV se remarcă în segmentul lor prin stilul aventuros și modularitatea perfectă.

Acestea oferă un confort de neegalat pe șosea datorită eficienței extreme a suspensiei Progressive Hydraulic Cushion®, a numeroaselor caracteristici tehnologice (sisteme de asistență la condus, caracteristici de siguranță, servicii multimedia etc.), precum și a spațiului de încărcare generos.

NOUL CITROËN C5 AIRCROSS

Un punct de referință în ceea ce privește confortul, spațiul și versatilitatea, Citroën C5 Aircross a fost redesenat pentru a exprima un plus de rezistență și rafinament. Intră astfel pe o piață nouă, datorită noilor caracteristici atât în stilul exterior, cât și în cel interior, cum ar fi partea din față, semnătura luminoasă din spate, jantele din aliaj și îmbunătățirile habitaclului, inclusiv culori și materiale, un ecran tactil de 10", consola centrală etc.

Noul Citroën C5 Aircross oferă o relaxare de neegalat la bord datorită tehnologiilor de siguranță și asistență a șoferului, precum și soluțiilor de conectivitate de ultimă generație.

NOUL CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Sistemul de propulsie plug-in hybrid al noului Citroën C5 Aircross îmbunătățește starea de bine prin beneficiile condusului electric pentru deplasări zilnice de până la 55 km (ciclu WLTP) și autonomie nelimitată pentru deplasări lungi, datorită motorului pe benzină.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross trece la segmentul superior cu un plafon care îi conferă mai mult caracter și oferă 70 de combinații de personalizare.

Își mărește experiența de confort datorită scaunelor Advanced Comfort și-și păstrează modularitatea, spațiul și luminozitatea de referință.

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross oferă o experiență nouă, confortabilă, cu suspensia sa Progressive Hydraulic Cushion® și cu scaunele echipate cu tehnologie Advanced Comfort. Cea mai recentă generație SUV, Citroën C5 Aircross include 20 de tehnologii de asistență a șoferului și 6 tehnologii de conectivitate. De asemenea, este ultra-modular cu cele trei scaune spate individuale.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid este primul model Citroën plug-in hybrid. Combină toate avantajele condusului 100% electric, atât pentru călătoriile zilnice, cât și pentru cele mai lungi, datorită versatilității motorului său cu ardere. Alege condusul responsabil cu C5 Aircross Plug-in Hybrid care oferă performanțe ridicate cu o viteză de până la 84 mph.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross SUV se remarcă în universul SUV datorită agilității și abilităților sale pe toate tipurile de teren. Controlul aderenței și roțile mari îți permit să te aventurezi pe toate tipurile de drumuri. Aspectul său este atât dur, cât și compact, cu o capotă înaltă subliniată de ornamente cromate care încorporează o semnătură luminoasă LED.